Sloopwerken

We Move.

Circulariteit, duurzaam hergebruik van materialen of het upcyclen van bouw- of grondstoffen. Waar we in het verleden vaak de makkelijkste weg kozen met betrekking tot sloopwerk zien we nu de noodzaak en de essentie om zorgvuldig met onze grondstoffen om te gaan. Hierin is ons gedachtegoed en referentiekader definitief veranderd.

Binnen de Reyrink Groep geloven wij in een circulaire economie. Afval bestaat niet meer. In al onze projecten leveren wij hier een bijdrage aan. In iedere ontwerpstap maken wij de afweging of een circulaire bouw mogelijk is. Voor alle facetten van het proces gaan wij, met u op zoek, naar de meest duurzame oplossing. Voor de afweging van een circulaire bouw hanteren wij het 7R-principe: Refuse, Reduce, Reuse, Refurbish, Repurpose, Recycle en Recover. Een circulaire bouw is in onze ogen altijd mogelijk, het is alleen niet altijd de meest betrouwbare en betaalbare oplossing. Wij zijn altijd op zoek naar een gezonde balans van de grondstoffenkringloop, kwaliteit en kosten.

We make.

Door kennis te verzamelen en technieken in eigen huis te ontwikkelen ondersteunen wij opdrachtgevers bij hun circulaire doelstellingen. Hierdoor werken we samen toe naar een circulaire economie.

Tijdens het slopen van gebouwen, kunstwerken of het opbreken van wegen komen er vrijwel altijd herbruikbare grondstoffen vrij. Ook hier zijn wij van toegevoegde waarde. Een sloopwerk vereist vakkennis en het juiste gereedschap.
Aan onze kranen kunnen specifieke hulpstukken gebouwd worden om effectief te slopen. Bijvoorbeeld een verlengde giek waarbij een totaalhoogte van 30 meter bereikt kan worden. Iedere sloop heeft zijn eigen specifieke karakter. Met een grote hoeveelheid eigen hulpstukken, kan altijd de juiste keuze gemaakt worden. Sorteer- of poliepknijpers, hydraulische sloophamers, crushers of puinrieken. Geen sloop is voor ons te groot, ook niet als deze met enorme tijdsdruk uitgevoerd dient te worden.

We do.

Benieuwd naar onze ervaring?

De Reyrink Groep is SVMS-007 gecertificeerd voor het veilig en milieukundig slopen.

Bekijk onze projecten

Beschikbare vacatures bij de Reyrink groep

Wil jij werken bij een informeel bedrijf waar je volop ruimte krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en persoonlijk gebied.

Werken bij FL
Onze vacatures
Bel ons direct