Grondverzet

We move.

Bijna alle projecten binnen de grond-, weg-, en waterbouw hebben werkzaamheden op het gebied van grondwerk binnen hun scope. Dit is waar dé grondleggers van FL zich thuis voelen. Daar waar menigeen afhaakt of twijfelt begint het hart van onze grondleggers pas echt harder te kloppen.
Gedreven en vakkundig personeel, onderscheidend eigen materieel, duidelijke communicatie en een efficiënte uitvoering; dat is waar wij voor staan en waar u op kunt rekenen. Voor ons is geen brug te ver, rivier te diep en geen berg te hoog. Opdrachtgevers weten dat we voor ieder probleem ook met de echte oplossing komen. Dit doen wij binnen uw specifieke wensen en mogelijkheden, met passie én zorg voor het milieu en de omgeving.

We make.

Met ons zorgvuldig opgebouwd en professioneel machinepark zijn wij in staat met iedere opdracht geheel onafhankelijk te realiseren. Waar we in 1965 gestart zijn met ruilverkavelingen en ontgrondingen van percelen hebben we inmiddels miljoenen kuub’s grond verzet.
Of het nu gaat om het aanvoeren, afvoeren of toepassen van onder andere grond, zand, klei, stortstenen of funderingsmateriaal wij bieden u de juiste integrale oplossing. Dit doen wij op het gebied van groot grondverzet, dijkversterkingen, natuurontwikkeling, golfbanen, bouwkuipen, bouw- en woonrijp maken en op en overslag.

We do.

Wij durven ons dan ook gerust dé grondlegger in grondverzet te noemen. Of het nu gaat over klein, specialistisch of groot grondverzet. We zijn flexibel, onafhankelijk en adaptief. Bent u op zoek naar dé grondlegger voor uw project? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Bekijk via onderstaande knop een aantal projecten die FL heeft mogen realiseren.

Bekijk de projecten van FL

Ons team versterken?

Bekijk actuele vacatures