Infra

We move.

We zijn er ons niet bewust van maar we maken allemaal dagelijks gebruik van de beschikbare infra in ons land. Door nieuwbouw, her- en opwaardering van landelijke-, provinciale- en gemeentelijke Infra zorgen dé grondleggers dat we in beweging blijven. Of het nu gaat over inpassing van wegen, fietspaden, busbanen of rail, veelal is toename van deze verkeersstromen de aanleiding tot veranderingen. Gelukkig zien we ook een nadrukkelijke verschuiving naar verkeersveiligheid en leefbaarheid die zorgen voor aanpassingen van onze infra.

We make.

Dé grondleggers werken dan ook dag en nacht aan het bereikbaar houden van Nederland. Grootschalig maar zeker ook specialistisch of kleinschalig. Altijd met dezelfde drive, professionaliteit en to-the-point werkhouding. Wij brengen meer dan graag onze kennis in binnen uw project. Of het nu is als grondwerkpartner of als Opdrachtnemer van een integraal project. Het veranderd onze denkwijze niet. Onze adaptieve benadering van projecten zorgt voor onderscheidend vermogen en succes! Zo maken wij Nederland bereikbaarder maar zeker ook veiliger en leefbaarder. Niet alleen voor u maar ook voor onze families en de generaties na ons.

We do.

FL heeft al een aantal mooie projecten mogen realiseren. Bekijk hier onder een aantal voorbeelden of klik op de knop om onze actuele projecten te bekijken.

Bekijk onze projecten

Beschikbare vacatures bij de Reyrink groep

Wil jij werken bij een informeel bedrijf waar je volop ruimte krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en persoonlijk gebied.

Werken bij FL
Onze vacatures
Bel ons direct