Immobiliseren

We Move.

Immobiliseren, ogenschijnlijk een term waarvoor we moeten Googelen om de betekenis te achterhalen. Binnen de Grond- weg- en Waterbouw is het een werkwijze waarbij verontreinigde bouwstoffen bijeen gebracht worden en met cement gemengd worden tot een bouwstof die zorgt voor een verantwoorde en duurzame inzet. Duurzaam omdat we tot 95% van het product upcyclen. We creëren hiermee perfecte funderingen en ophogingen voor wegen, distributiecentra (DC’s) maar passen deze ook steeds meer toe als kant en klare betonproducten.

We Make.

Wat jarenlang geleden begon als noviteit zit nu in de haarvaten van dé grondleggers. Het op verantwoorde manier omgaan met deze werkzaamheden waarbij veel kennis uit verschillende expertises samenkomen is een uitdaging pur sang. Kennis van milieu, logistiek, transport, grondstromen, op- en overslag, het zit allemaal verweven in het immobiliseren. Dat maakt het voor ons uitdagend. Met respect voor omgeving en milieu zorgen we voor een duurzame verwerking en toepassing. Deze zorg is voor ons vanzelfsprekend en dat maakt het dan ook weer bijzonder. Maar net zo bijzonder is dat we trendzetter zijn in nieuwe toepassingen. We geloven in deze duurzame toepassing. Daarom zijn we al enige tijd het research en development traject ingeslagen. Dit geeft ons nieuwe inzichten en u nieuwe mogelijkheden. En dat maakt het dan ook wel weer bijzonder.

We do.

Benieuwd naar onze ervaring? Bekijk de projecten hier

Bekijk onze projecten

Beschikbare vacatures bij de Reyrink groep

Wil jij werken bij een informeel bedrijf waar je volop ruimte krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en persoonlijk gebied.

Werken bij FL
Onze vacatures
Bel ons direct