Golfbanen

We Move.

Golfbanen, wie kent ze niet. Glooiende terreinen in veelal bosrijke omgevingen. Mensen komen er tot rust maar zeker ook door in beweging. En laten we het sociale aspect niet vergeten. Mensen met elkaar op pad om met passie hun favoriete sportmomenten te beleven, dat brengen we graag in beweging.

We Make.

De aanleg van golfbanen is veel meer dan alleen de aanleg van vijvers en een golvend landschap met greens en tees. Bij de aanleg dienen door de ogen van een golfspeler alle technische en tactische uitdagingen gezien en geoptimaliseerd te worden. Dé grondleggers van FL begrijpen deze uitdagingen en de specifieke benadering. Door de aanleg van complete golfbanen is veel ervaring opgedaan met deze tak van sport. De nauwe samenwerking met bekende golfbaanarchitecten als Alan Rijks, Gerard Jol en Frank Pont is voor ons geen uitzondering. Deze samenwerkingen werpen hun vruchten af. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring in grondwerk en toepassing van GPS-technieken en DTM’s wordt het grondwerk snel en effectief uitgevoerd. Door deze digitalisering van de werkzaamheden wordt de baan tot in het kleinste detail op maat aangelegd. Maar dat niet alleen. Door het regelmatig schouwen van de vorderingen met de architect worden met veel vakmanschap de details besproken en aangepast.

We Do.

Het Rijk van Nijmegen, Golfbaan Teteringen, de Haenen, de Swinkelsche en Hooge Vorssel zijn enkele banen waarbij FL B.V. de gehele aanleg verzorgd heeft.

Benieuwd naar onze ervaring?

Bekijk onze projecten
Direct naar:
Contact

Ons team versterken?

Bekijk actuele vacatures